Известие

Collapse
No announcement yet.

Tuning Фарове

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от error145 Покажи съобщение
    Покритието на моите си беше цяло( не се люпеше). Просто ги позабърсах с препарат за стъкла и кърпа и пръснах отгоре черен матов спрей за джанти. Важно е покритието на рефлектора на дългите да не се нарани, другото не е толкова важно.
    А как предпази покритието на рефлектора на дългите да не се боядиса черно без да го нараняваш?
    Аз пробвах няколко варианта и всеки път наранявах покритието и затова се отказах накрая.
    145 QV
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от snuk Покажи съобщение
      А как предпази покритието на рефлектора на дългите да не се боядиса черно без да го нараняваш?
      Аз пробвах няколко варианта и всеки път наранявах покритието и затова се отказах накрая.
      Хващаш спрея и пръскаш в капачката му някакво количество, взимаш една голяма четка за рисуване и почваш да твориш

by BMF

ако го облепиш с тиксо бояджийско или нещо от сорта, рискуваш после с тиксото да свалиш и покритието на рефлектора

Comment

Аз с хартиено тиксо го облепих мн внимателно по рефлектора, защото на хартиеното тиксо не му е толкова силно лепилото, и стана мн добре без да падне боята на рефлектора.
        sigpicALFA ROMEO 145 1.9 трактор '99

Comment

Мерси колеги. Може да се пробвам през уикенда да видим какво ще стане.
          145 QV
          sigpic

Comment

уха.... може ли да отпивам тъмно пиво, докато гледам творбата...
            п.с.
            за твоите рефлектори, забрави за тиксото
            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
            сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
              уха.... може ли да отпивам тъмно пиво, докато гледам творбата...
              п.с.
              за твоите рефлектори, забрави за тиксото
              Тъкмо за теб си мислех. Да ти звънна в събота да ги измислим и да пием по едно.........кафе
              Хем да видиш как съм си направил регулирането на фаровете и да ми се скараш колко е нескопосано и затова свти в някое друго измерение .

Айде да не спамим тука, ще ти звънна по-късно.
              145 QV
              sigpic

Comment

Лесно и сигурно става с блажен вестник, колкото и смешно да звучи После чистиш с препарат за стъкла и си готов.
                166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
                X